Ongelooflijk hoeveel impact de coronacrisis en de isolatie op ons heeft. Het is nog lang niet te bevatten wat het doet met de economie, de maatschappij, onze relaties thuis of op het werk en vooral ook met onszelf. Hoe beleef jij dit? Hoe ga jij er mee om en hoe kom jij hier goed door heen of sterker? Welke ‘draai’ geef jij eraan?
Ik kan me zo voorstellen dat je focus mist, van links naar rechts schiet qua gedachten en je gedrag ook niet altijd rijmt met wat je wilt. Met frustratie, stress en emotie als gevolg. Draai je rondjes, loop je vast of twijfel je over je volgende stap? Wat heb jij nodig om je weg vooruit weer te zien en op te gaan?
Ook mijn wereld stond even stil, veel vraagtekens, zorgen en twijfels. Wat betekent voor mijn coaching vanuit mijn bedrijf BOOZZT, waar zet ik me voor in, wat kan ik nu betekenen voor de ander? Wie zit er nu in een crisis op coaching te wachten? Het kostte me even mijn eigen kompas weer te vinden in deze ‘plottwist’ en mijn beperkende gedachten achter me te laten. Juist nú (met e-coaching) kan ik mensen helpen in deze verandering en hoe daarmee om te gaan, hun ‘mentale spierkracht’ te ontwikkelen. Zoveel vragen in deze onzekere tijd waar ik als coach bij kan helpen. En de ‘nieuwe vorm’ e-coaching biedt zelfs een paar voordelen (link website) die juist voor jou perfect kunnen zijn: laagdrempelig en asynchroon qua tijd. Wil je weten of ik je kan helpen met je belangrijke vragen op dit moment? Stuur mij een berichtje of bel 06-55174020 voor gewoon even een gesprekje.