BOOZZT Accelerator: Competentie ontwikkeling voor professionals
in Inkoop of Supply (chain) management!

BOOZZT Accelerator is hét persoonlijk ontwikkelprogramma voor professionals in Procurement, Supply Management of Contractmanagement. Kennis en ervaring heb je in ruime mate! Je behoefte is om nu te investeren in jouw persoonlijke effectiviteit. Wat is je issue? Het draagvlak? Niet begrepen of serieus genomen worden? Lastige stakeholders? Geen gevoel van invloed? Aan de slag met je leiderschap! Pak de regie op naar meer succes en impact.  Versterk je persoonlijke aanpak.

Je hebt vragen als: Hoe kan ik beter beïnvloeden? Hoe ga ik om met weerstanden? Hoe krijg ik mensen mee?  Hoe sta ik steviger in gesprekken? Hoe zorg ik voor meer impact op hogere niveau’s? Hoe kan ik meer bereiken? Hoe werkt dat nou: verbinding maken? En uiteindelijk: Hoe doe ik dit zo authentiek mogelijk en vanuit mijn eigen sterke kwaliteiten en passend bij mijn eigen waarden?

Onze Accelerator maakt die persoonlijke groeispurt mogelijk. Zes maanden lang volg je een integraal ontwikkelingsprogramma. Samen met andere professionals werk je intensief aan jouw communicatiekracht. Door middel van een talent en drijfveren assessment, ‘learning events’, persoonlijke coaching en intervisie leer jij  wat jouw persoonlijke kracht is, wat er nodig is om te verbinden en hoe je dat het beste doet. Je gaat veel toegepast leren en zoveel mogelijk in je eigen context.
Kompas: We gaan uit van jouw potentieel, je sterktes en jouw drijfveren die we bij de start in kaart brengen met de Fitch Talentanalyse. Je versterkt jouw interpersoonlijke vaardigheden en je effectiviteit waardoor je je succes vergroot. De competenties uit het BOOZZT profiel zijn hierbij jouw benchmark – want deze geven richting aan voor succes van de moderne professional. Jij bepaalt zelf waar je wilt staan aan het eind van het traject!

De  professionals die deelnemen aan BOOZZT Accelerator werken voor verschillende organisaties binnen Nederland, in verschillende rollen in Procurement, Supply Management of Contractmanagement. Met waardevolle inhoudelijke kruisbestuiving als resultaat. Het is deze combinatie van groei op persoonlijk vlak en een bredere blik op het inkoopvak die BOOZZT Accelerator maakt tot de succesversneller die ervaren professionals verder laat groeien!

Een referentie lezen?