Wie brengen u een BOOZZT in uw inkoopontwikkeling? BOOZZT staat voor professionals met passie en ervaring voor de mens in inkoop! Voor duurzame ontwikkeling van úw professionals.  De ondernemende en verbindende professionals van BOOZZT beschikken samen over ervaring in Procurement & Human Resource Development voor Procurement. Vanuit hun gedeelde missie en ambitie leveren zij een bijdrage aan de performance van moderne inkoop, creëren zij werkelijk beweging en stimuleren zij de professionele groei van inkoopafdelingen. Dit doen zij door mét u doelgerichte ontwikkelprogramma’s op te zetten en door open programma’s als de BOOZZT Accelerator.

Karin Andela

nobco-logo2016eia-02-practioner

boozzt_betrokken_web-72-dpiKarin Andela

Eén brok inspiratie en passie voor de ontwikkeling van inkooptalent! Dat ben ik, Performance Coach voor Procurement professionals. Door de wol geverfd in zowel inkoopland als in talentontwikkeling, beschik ik over de unieke combinatie van passie voor mensen, inkoophart en coachtalent.

Vanuit mijn visie op het potentieel van inkoop en kennis van ontwikkeling van professionals, heb ik de uitdagingen van de moderne inkoopprofessional scherp op mijn netvlies. Hierdoor weet ik welk talent het vak nodig heeft, hoe dit talent ontwikkeld kan worden in eigen context waardoor performance duurzaam versterkt.  Ik help professionals en organisaties hierdoor te groeien en ambities waar te maken. De hoogtepunten uit mijn trackrecord:

  • Architect van het inkoper 2.0 en 3.0 competentieprofiel;
  • Ruim 25 jaar kennis en ervaring met inkoop, coaching, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling;
  • Meer dan 6 jaar ervaring als hoofdcoach en programmamanager van een uniek inkoop talent ontwikkelprogramma waarbij meer dan 60 inkooptrainees succesvol ‘afgeleverd’ zijn.
  • Gecertificeerd en geaccrediteerd professional Coach (NOBCO/EMCC)
  • Trotse eigenaar van BOOZZT