Wie brengt u een BOOZZT in uw inkoopontwikkeling? En niet alleen een ‘boost’ maar vooral een boost met duurzaam resultaat.

BOOZZT staat voor ontwikkelimpact!  Vanuit passie en ervaring voor de mens in inkoop voor duurzame ontwikkeling van professionals.  Door de combinatie van resultaat- en ontwikkelingsgerichtheid en koppeling met de organisatiecontext ontstaat er met BOOZZT werkelijk beweging in mensen en daardoor ook in organisaties. Beweging die zal doorrollen en niet meer terug kantelt.

nobco-logo2016eia-02-practioner

boozzt_betrokken_web-72-dpiKarin Andela

Eén brok inspiratie en passie voor de ontwikkeling van inkooptalent! Dat ben ik de motor van BOOZZT. Een Performance Coach en mentor voor Procurement organisaties en professionals, facilitator van ontwikkeling. Door de wol geverfd in zowel inkoopland als in potentieelontwikkeling en met de unieke combinatie van passie voor mensen, inkoophart en coachtalent.

Vanuit mijn visie op het potentieel van inkoop en kennis van ontwikkeling van professionals, heb ik de uitdagingen van de moderne inkoopprofessional scherp op mijn netvlies. Hierdoor weet ik waar de mogelijkheden liggen, wat mensen nodig hebben, en hoe dit ontwikkeld kan worden. Ik laat de professional en de manager zelf aan het stuur en werk mee in hun context. Ik help professionals en organisaties hierdoor meer impact te realiseren en ambities waar te maken. De hoogtepunten uit mijn trackrecord:

  • Architect van het inkoper 2.0 en 3.0 competentieprofiel;
  • Dik 25 jaar kennis en ervaring met inkoop, coaching, verandermanagement, training en coaching
  • Global Procurement Foundation program management
  • Hoofdcoach en programmamanager van een uniek inkoop talent ontwikkelprogramma waarbij meer dan 60 inkooptrainees succesvol ‘afgeleverd’ zijn.
  • Gecertificeerd en geaccrediteerd professional Coach (NOBCO/EMCC)
  • Trotse eigenaar van BOOZZT