BOOZZT College

12 april 2019 – Inkoopkwaliteit x ? = InkoopImpact

Een BOOZZT nodig voor Inkoopleiderschap?!

BOOZZT zet de procurement professional in beweging. Hoe? Door met zelf-leiderschap aan de slag te gaan in inkoopcontext. Met creativiteit in aanpak en oplossingen, een andere blik,  verfrissend ontwikkeladvies, aandacht voor leeromgeving,  persoonlijke coaching én altijd resultaatgericht! Voor teams, de individuele professional én  voor de inkoopmanager die verandering ingezet heeft en aan de slag wil met ontwikkelen van de professionals. Van denken naar doen!  Een inspirerende intake voor een ontwikkelprikkel? Bel of mail ons.

Inkoop & HRM

Een strategisch personeelsplan voor de inkoopfunctie? Een moderne potentieel analyse? BOOZZT combineert kennis van de inkoopcontext aan de HRM uitdaging voor de inkoopmanager om het juiste talent te werven, te binden en te boeien.

Een uniek ontwikkelplan voor een inkoopteam om ze te versterken voor de komende 5 jaar.Een veranderingstraject met een inkoopteam naar meer ambitie en zelfsturendheid.  Een out-of-the box onderhandelingstraject vanuit de coachaanpak in workshops en on-the-job. Creativiteit en coachaanpak vergroten het succes van inkoopprofessionals. En mentor voor masterstudenten aan de RUG #TROTS

Hoe SCHERP ben jij?  Is draagvlak best een uitdaging? Hoe ga je om met je ‘lastige’ stakeholders? Wat weet jij van push & pull?
 Investeer in je competenties en je persoonlijke effectiviteit en daarmee in jouw succes als professional. Behoefte aan een boozzt voor
jouw succes en wil je geen ‘all you can eat’ training? Ons exclusieve ontwikkeltraject biedt maatwerk voor max 8 deelnemers, de BOOZZT Accelerator! Jij kunt  in 6 maanden tijd jouw competenties ontwikkelen en je mogelijkheden versneld te verzilveren! Assessment, coaching en learning events staan klaar! Meer weten? Neem contact op met Karin voor meer inhoud of referenties.

40% Van inkopers nooit getraind in softskills!
CIPS onderzoek: 80% van de deelnemende inkoopmanagers geeft aan dat betere softskills de inkoopperformance enorm zal verbeteren. Tegelijkertijd geeft een groot percentage professionals aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Opvallend? Ja, dat vinden wij wel. Het is kennelijk lastig om daad bij het woord te voegen en te investeren in EQ. Is er geen geld of zijn Inkoopmanagers zuiniger dan bijvoorbeeld salesmanagers? Is er te weinig leiderschap, of is er een andere reden? Wat zou jouw advies aan de inkoopmanagers zijn? Graag je reactie, dan koppelen we die gebundeld terug.  Meer achtergrond in het CIPS artikel

Feed Forward –  BOOZZT Short tracks
Eén van onze BOOZZT Shorttrack gaat over Feed Forward! De nieuwe techniek voor meer inkoopplezier.
Feedback, aanspreken met risico op afbranden? Lastige thema’s, maar feed forward biedt uitkomst en versterkt samenwerking! Wil jij ook weten hoe dit zit en hoe jij die extra impact kunt hebben? Wil jij deelnemen? Of wil je één van onze andere  Short Tracks inhouse? Meer info over incompany bij Karin@Boozzt.nl.

Talent Shortage Inkoop en supply (chain)management lijken nog niet toekomstbestendig. People matter most, en juist daarin ligt een stevige uitdaging. Om verschillende redenen  is er sprake van een tekort aan skills op tactisch/strategisch niveau. (zie artikel). Onze vragen: Welke skills zijn er nodig, is er binnen een team of een organisatie een visie hierop?  Is die visie gekoppeld aan de toekomstige doelstellingen?
Wat is de future mode versus current mode of operation? De moeite van het onderzoeken waard en we nodigen u uit om uw aanpak een boost te geven om uw succes in inkoop ook in de toekomst te bestendigen.

Coaching is een vak, net als inkoop!  Trots op de NOBCO Accreditatie!
Coaching is net als inkoop een professie, eentje waarin vakbekwaamheid continue moet worden door-ontwikkeld en waarin de NOBCO samen met EMCC de vakbekwaamheid van de coach accrediteert volgens Europese standaarden. BOOZZT staat voor continue ontwikkeling en high performance. Ontwikkeling & Performance staan voor ons voorop en daarom onderscheiden wij ons. Ook onze Coach Performance laten we extern meten.Wij zijn dan ook heel trots  want onze coach Karin Andela heeft inmiddels het accreditatieproces volledig doorlopen en het assessment panel heeft haar het Europese Keurmerk Coach Practitioner toegekend. Hoe bijzonder deze unieke combinatie van inkoopexpertise en coachingdeskundigheid! … Wat de impact hiervan voor ontwikkeling van uw inkoopresources kan zijn?

NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je emailadres in en klik op enter.


Wil je een nieuwsbrief nalezen? Klik hier voor het BOOZZT nieuwsbrief archief.