Verbeter de relatie als basis voor succes!

Neuropsychologie in inkoop en contractmanagement

 

Ik SCARF en jij SCARF’t….
Wil je weten hoe je de relatie kunt verbeteren en daarmee het succes van je samenwerking en de impact van je contract of leverancierskeuze? SCARF workshop van 2 uur om te leren ‘scarfen’. Zelfreflectie een vereiste!

 

 

 

 

 

Een BOOZZT nodig voor Inkoopleiderschap?!

BOOZZT zet de procurement professional in beweging. Hoe? Door met zelf-leiderschap aan de slag te gaan in inkoopcontext. Met creativiteit in aanpak en oplossingen, een andere blik,  verfrissend ontwikkeladvies, aandacht voor leeromgeving,  persoonlijke coaching én altijd resultaatgericht! Voor teams, de individuele professional én  voor de inkoopmanager die verandering ingezet heeft en aan de slag wil met ontwikkelen van de professionals. Van denken naar doen!  Een inspirerende intake voor een ontwikkelprikkel? Bel of mail .

Inkoop & HRM

Een strategisch personeelsplan voor de inkoopfunctie? Een moderne potentieel analyse? BOOZZT combineert kennis van de inkoopcontext aan de HRM uitdaging voor de inkoopmanager om het juiste talent te werven, te binden en te boeien.

 

 

 

 

 

Hoe SCHERP ben jij?  Is draagvlak best een uitdaging? Hoe ga je om met je ‘lastige’ stakeholders? Wat weet jij van push & pull?
Wat is jouw Professionele Identiteit? Wat zijn je waarden, je talenten? Investeer in jezelf competenties en je persoonlijke effectiviteit en daarmee in jouw succes als professional. Hoe word je de professional die je wilt zijn? Behoefte aan een boozzt voor jouw succes en wil je geen ‘all you can eat’ training? Is maatwerk de sleutel voor jou? Schakel dan van groepstraining naar persoonlijke training en coaching.

 

40% Van inkopers nooit getraind in softskills!
CIPS onderzoek: 80% van de deelnemende inkoopmanagers geeft aan dat betere softskills de inkoopperformance enorm zal verbeteren. Tegelijkertijd geeft een groot percentage professionals aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Opvallend? Ja! Het is kennelijk lastig om daad bij het woord te voegen en te investeren in EQ. Is er geen geld of zijn Inkoopmanagers zuiniger dan bijvoorbeeld salesmanagers? Is er te weinig leiderschap, of is er een andere reden? Wat zou jouw advies aan de inkoopmanagers zijn? Graag je reactie, dan koppelen we die gebundeld terug.  Meer achtergrond in het CIPS artikel

 

Talent Shortage Inkoop en supply (chain)management lijken nog niet toekomstbestendig. People matter most, en juist daarin ligt een stevige uitdaging. Om verschillende redenen  is er al meer dan 15 jaar sprake van een tekort aan professionals met de juiste interactie-skills op tactisch/strategisch niveau. (zie artikel). Onze vragen: Welke skills zijn er nodig, is er binnen een team of een organisatie een visie hierop?  Is die visie gekoppeld aan de toekomstige doelstellingen?
Wat is de future mode versus current mode of operation? De moeite van het onderzoeken waard en we nodigen u uit om uw aanpak een boost te geven om uw succes in inkoop ook in de toekomst te bestendigen.

 

Coaching is een vak, net als inkoop!  Trots op de NOBCO Accreditatie!
Coaching is net als inkoop een professie, eentje waarin vakbekwaamheid continue moet worden door-ontwikkeld en waarin de NOBCO samen met EMCC de vakbekwaamheid van de coach accrediteert volgens Europese standaarden. BOOZZT staat voor continue ontwikkeling en high performance. Onze coach Karin Andela heeft het Europese Keurmerk Coach Practitioner. Hoe bijzonder deze unieke combinatie van inkoopexpertise en coachingdeskundigheid! … Nieuwsgierig naar wat de impact hiervan voor ontwikkeling van uw inkoopresources kan zijn?

NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je emailadres in en klik op enter.


Wil je een nieuwsbrief nalezen? Klik hier voor het BOOZZT nieuwsbrief archief.