‘Karin was de handrem in mijn hellingproef. Ze zorgde ervoor dat ik op de juiste momenten stilstond, ik niet achteruit rolde en vanuit haar inzicht dan wel reflectie verder kon accelereren om de top van hellingen te bereiken.’

Als afgestudeerde ben je al behoorlijk bewust bezig met ontwikkeling. De externe coaching, met zowel kennis van mens en proces (inkoop), is voor de meeste starters echter een groot missend puzzelstuk dat nodig is om echt slagen te kunnen maken. Door het ontwikkelingsprogramma was er ruimte voor focus op mij als individu zodat ik me op mijn persoonlijke ontwikkeling kon richten. Er wordt een volatiele leer- en werkomgeving gecreëerd die met name op het vlak van de soft skills toegevoegde waarde biedt. Zo wordt er meer bij de persoon, diens doelen, ontwikkeling en reflectie stil gestaan dan menig bedrijf haar werknemers kan bieden. Zonder Karin en haar rol als extern oor / klankbord / wakkerschudder / aanjager had ik niet de stappen kunnen maken die ik nu maak.

Joost van Bers 
Category Procurement Buyer Packaging, FrieslandCampina